Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Vastgoed

Vastgoed verkopen en daarvoor op zoek naar een specialist? U kunt ons uw pand verkopen, zowel in de Randstad als in de andere grote steden van Nederland.

We investeren en beleggen in vastgoed, om panden te renoveren en daarmee een hoogwaardige en duurzame portefeuille op te bouwen. We voorzien met onze panden in een belangrijke behoefte van de markt. Verkoop ons uw woning of bedrijfspand, waarmee we ons richten op zowel commercieel vastgoed als andere beleggingsobjecten die aansluiten bij onze strategie gericht op de lange termijn.

Beleggen in vastgoed: ervaren specialist

We beleggen in vastgoed en hebben daarmee door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Onze professionals werkten als makelaar, taxateur en bij grote vastgoedbedrijven. We hebben een duidelijke visie ontwikkeld om te investeren in vastgoed, waarmee we bouwen aan een zowel duurzame als hoogwaardige portefeuille met woningen en bedrijfspanden.

Benieuwd hoe we vastgoed financieren en ervoor zorgen dat u snel, veilig en betrouwbaar een pand kunt verkopen? We hebben veel ervaring met vastgoedbeleggingen, zowel in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht als in een aantal andere grote steden in Nederland. We richten ons heel bewust op bijvoorbeeld Groningen, Eindhoven en Den Haag, zodat we daar kunnen voorzien in een belangrijke behoefte van de markt.

Investeren in vastgoed: kopen en renoveren

Benieuwd hoe we investeren in vastgoed? We kopen en renoveren, uiteraard met aandacht voor de directe woonomgeving en eventuele huurders. Dat doen we in bijvoorbeeld Amsterdam en Rotterdam. Bovendien behouden we zoveel mogelijk van de karakteristieke elementen van een pand. En sterker nog, Ine en aantal gevallen kunnen we die zelfs netjes herstellen.

We hanteren een lange beleggingshorizon, waardoor we u een marktconforme prijs kunnen aanbieden voor het pand dat u wilt verkopen. We zijn op die manier uw specialist, vanuit grote investeringen in zowel commercieel als ander vastgoed.

Zoekt u een specialist in vastgoed of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 020 261 57 32 of vul het online aanvraagformulier in. Wij horen graag van u.