Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Vastgoed Amsterdam

Vastgoed in Amsterdam verkopen? DamBorg is uw specialist in woningen en bedrijfspanden, waarin we investeren als beleggingsobjecten. We maken het u makkelijk om uw pand te verkopen, waarmee we bouwen aan een duurzame portefeuille afgestemd op de behoeften van de markt.

We zijn uw bureau in Amsterdam voor vastgoed, als makelaardij waar u geen makelaars- of notariskosten betaalt. We kopen commercieel vastgoed in Amsterdam, net als woningen die passen binnen onze beleggingsstrategie voor op de lange termijn.

Specialist in woningen en bedrijfspanden

We zijn gespecialiseerd in woningen en bedrijfspanden, waardoor we u uitstekend vastgoed advies in Amsterdam kunnen geven. We zijn uw vastgoedmakelaar voor particulieren en bedrijven. Dankzij onze lange beleggingshorizon kunnen we u een marktconforme prijs aanbieden. Het vermogen maken we na het sluiten van de overeenkomst snel aan u over, zodat u daar meteen over kunt beschikken.

We behoren tot de ervaren vastgoed bedrijven in Amsterdam. Onze professionals werkten als makelaar, taxateur en bij de grote vastgoedbedrijven, waardoor we de ervaring en expertise hebben vanuit alle belangrijke fronten. Het maakt ons de specialist om uw pand te verkopen, mede omdat wij rekening houden met de directe woonomgeving en eventuele huurders.

Vastgoed in Amsterdam verkopen

Wilt u vastgoed in Amsterdam verkopen of zoekt u naast een specialist in Rotterdam? We zijn actief in de Randstad en in grote steden zoals Groningen en Eindhoven, waarmee we een duurzame en hoogwaardige portefeuille opbouwen.

Zoekt u een specialist in vastgoed? Zowel in Amsterdam als in andere grote steden zoals Utrecht en Den Haag zijn we u daarmee graag van dienst. We gaan het gesprek graag met u aan als u zoekt naar een vastgoedmakelaar, ook als u gewoon de mogelijkheden eens wilt verkennen.

Zoekt u een specialist in vastgoed in Amsterdam of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 020 261 57 32 of vul het online aanvraagformulier in. Wij horen graag van u.