Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Vastgoed Rotterdam

Vastgoed in Rotterdam verkopen aan een ervaren specialist? We investeren en renoveren, zoveel mogelijk met behoud van karakteristieke elementen. Bovendien houden we rekening met de directe woonomgeving en met eventuele huurders.

We bouwen als specialist in vastgoed in Rotterdam aan een duurzame portefeuille, waarmee we graag beantwoorden aan de behoeften die er leven in de markt. Altijd met de focus op de lange termijn, zodat we u bovendien een marktconforme prijs kunnen betalen voor uw pand. We kopen bedrijfspanden en woningen van zowel particulieren als bedrijven, altijd binnen de duidelijke visie die we voor ogen hebben.

Investeren en renoveren

Benieuwd hoe we aan de slag gaan met uw vastgoed in Rotterdam? We investeren in panden, waar we u een eerlijke prijs voor betalen. Afhankelijk van de goede of slechte staat knappen we het pand op of gaan we aan de slag met een volledige renovatie. Op die manier bouwen we aan een zowel duurzame als hoogwaardige portefeuille, met panden die klaar zijn voor de (toekomstige) behoeften in de markt.

We investeren hoofdzakelijk in de grote steden zoals Amsterdam en Rotterdam, net als in Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Groningen. Op die manier vormen de panden een hoogwaardige portefeuille, die past bij de duidelijke doelstellingen die we hebben.

Specialist in vastgoed in Rotterdam

DamBorg is uw specialist in vastgoed in Rotterdam, net als in Amsterdam en bijvoorbeeld andere grote steden in de Randstad. We hebben veel ervaring met vastgoed, zowel in rollen als makelaar, notaris en bij grote vastgoedbedrijven. Daardoor kunnen we bouwen aan een duurzame portefeuille, waarmee we voorzien in belangrijke bestaande en toekomstige behoeften op de markt. We zijn uw specialist om uw vastgoed aan te verkopen. We doen zaken met zowel particulieren als bedrijven, voor woningen en bedrijfspanden.

Zoekt u een specialist in vastgoed in Rotterdam of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 020 261 57 32 of vul het online contactformulier in. Wij horen graag van u.