Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Overweegt u uw onroerend goed te verkopen? Bij DamBorg doen we u graag een vrijblijvend bod.

Vraag vrijblijvend een aanbod aan

Wij zijn geïnteresseerd in:

Geïnteresseerd in het verkopen van uw pand?

Bij DamBorg investeren we in onroerend goed. Tevens houden we ons bezig met het renoveren van woningen, kantoren en winkels. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vanuit deze gedachte kopen we panden en portefeuilles rechtstreeks van particulieren en bedrijven. Hierbij hanteren we een lange beleggingshorizon, waardoor u altijd verzekerd bent van een marktconforme prijs.

Wij vinden het belangrijk om het karakteristieke karakter van een pand te behouden of waar mogelijk te herstellen, met respect voor de directe woonomgeving en eventuele huurders

Ons doel? Een duurzame en hoogwaardige woningportefeuille opbouwen, die volledig is afgestemd op de behoefte van de markt.

“DamBorg boodt ons een uitgestelde levertijd en dat was voor ons de doorslaggevende factor. Hierdoor hebben we nu rustig de tijd om een ander huis te zoeken.”
Paul Verbeek, voormalig eigenaar uit Rotterdam

Vul hier uw gegevens in

privacybeleid

Vraag vrijblijvend een bod aan!

Voor een gratis en vrijblijvend bod op uw pand, vult u het aanvraagformulier hiernaast in. Vervolgens wordt er binnen één werkdag contact met u opgenomen. Wilt u liever telefonisch een bod aanvragen? Bel ons dan op 020-261 57 32.

  • Géén makelaarskosten.
  • Géén notariskosten.
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop.
  • Direct zekerheid en meteen uw geld.
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken.