• 1

  Neem contact met ons op

  Voor een gratis en vrijblijvend bod op uw pand kunt u uw gegevens invullen via het contactformulier hiernaast. Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met u op. In sommige gevallen zullen we vragen naar aanvullende informatie of, in overleg, een bezichtiging inplannen. Wilt u liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook, bel ons dan op 020-261 57 32.

 • 2

  Maak een afspraak

  Wanneer u hierin geïnteresseerd bent, plannen we een bezichtiging in. Een van onze ervaren vastgoedspecialisten komt dan  geheel kosteloos en vrijblijvend uw pand of woning bekijken. Bij interesse sturen wij na de bezichtiging u een passend en vrijblijvend voorstel.

   

 • 3

  Ontvang een vrijblijvend voorstel

  Ben u geïnteresseerd in ons voorstel? Dan ontvangt u geheel vrijblijvend een conceptversie van een koopovereenkomst van ons. U heeft dan uitgebreid de tijd om deze te lezen en de verkoop te overwegen. Ook kunnen we in overleg een koopovereenkomst met uitgestelde leverdatum opstellen, als u graag wat langer in uw huis wilt blijven wonen. Bijvoorbeeld zodat u langer de tijd heeft om op zoek te gaan naar een nieuw huis.