• 1

  Neem contact met ons op

  Voor een gratis en vrijblijvend bod op uw beleggingspand, kunt u het contactformulier hiernaast invullen. Vervolgens zal een van onze collega’s binnen één werkdag contact met u opnemen. In sommige gevallen zullen we vragen naar de nodige aanvullende informatie of, in overleg, een bezichtiging met u inplannen. Wilt u liever telefonisch contact met ons? Dat kan natuurlijk ook, bel ons dan op het telefoonnummer 020-261 57 32.

 • 2

  Maak een afspraak

  Wanneer u hierin geïnteresseerd bent, kunnen we een afspraak inplannen. Dan komt één van onze ervaren vastgoedspecialisten geheel kosteloos en vrijblijvend uw beleggingspand of woning bekijken. Bij interesse sturen wij u vervolgens een passend en vrijblijvend voorstel.

   

 • 3

  Ontvang een vrijblijvend voorstel

  Ben u geïnteresseerd in ons voorstel? Dan ontvangt u geheel vrijblijvend een conceptversie van een koopovereenkomst. U heeft dan uitgebreid de tijd om deze door te lezen en te overwegen. Ook kunnen we in overleg een koopovereenkomst met uitgestelde leverdatum opstellen, als u graag wat langer in uw huis wilt blijven wonen. Bijvoorbeeld zodat u langer de tijd heeft om op zoek te gaan naar een nieuw huis.