Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Beleggingspand verkopen

Vraag vrijblijvend een aanbod aan

Wij zijn geïnteresseerd in:

Uw beleggingspand verkopen? We zijn uw ervaren vastgoedspecialist in de Randstad en in andere grote steden in Nederland. We investeren en renoveren, waarmee we bouwen aan een duurzame en hoogwaardige beleggingsportefeuille.

We kopen panden in goede en slechte staat, zowel leegstaand als met huurders. We richten ons op ‘hele’ panden die niet zijn gesplitst, zodat we daarmee kunnen beantwoorden aan een belangrijke behoefte in de markt.

U betaalt bij ons geen makelaars- of notariskosten, zodat u eenvoudig uw beleggingspand kunt verkopen. Dankzij onze lange beleggingshorizon kunnen we u daar bovendien een marktconforme prijs voor bieden.

Benieuwd naar onze werkwijze? We zetten de 4 belangrijke stappen graag voor u op een rij:

 • 1

  Aanvraag: telefonisch of online

  U kunt telefonisch of online contact met ons opnemen, zodra u een pand of een portefeuille wilt verkopen.

 • 2

  Afspraak met onze specialist

  Onze specialist komt graag bij u langs, bijvoorbeeld op een mooie locatie in Rotterdam of in de rest van de Randstad.

 • 3

  Akkoord op de overeenkomst

  We doen u een voorstel, waar u rustig naar kunt kijken. Zodra u akkoord bent maken we een afspraak om de koopovereenkomst te tekenen.

 • 4

  Pand verkopen

  U heeft uw pand succesvol verkocht aan ons als vastgoedbelegger in Rotterdam. Na overdracht ontvangt u meteen het vermogen.

Vraag vrijblijvend een bod aan!

privacybeleid

Beleggingspand verkopen: Randstad en grote steden

Een beleggingspand verkopen? Wij kopen zowel woningen als bedrijfspanden, als ze passen binnen de duidelijke strategie die we voor ogen hebben. Op die manier bouwen we aan een duurzame portefeuille, gericht op de behoeften in de markt voor nu en in de toekomst.

Uw pand verkopen en daarvoor op zoek naar een ervaren specialist? Wij voorkomen makelaars- en notariskosten, zodat we u daar op een uitstekende manie mee van dienst kunnen zijn. Met aandacht voor de directe woonomgeving en eventuele huurders, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Wilt u een beleggingspand verkopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 020 261 57 32 of vul het online contactformulier in. Wij horen graag van u.