Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Heeft u een pand dat u wilt verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Bij DamBorg investeren we in beleggingsobjecten. Daarnaast houden we ons bezig met het renoveren van panden. Dit doen we hoofdzakelijk in de steden Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Panden en portefeuilles kopen we rechtstreeks van particulieren en bedrijven. Hierbij hanteren we een lange beleggingshorizon, waardoor u altijd verzekerd bent van een marktconforme prijs.

Wij vinden het belangrijk om het karakteristieke karakter van een pand te behouden of waar mogelijk te herstellen, met respect voor de directe woonomgeving en eventuele huurders. Onze ambitie? Een duurzame en hoogwaardige woningportefeuille opbouwen, die perfect is afgestemd op de behoefte van de markt.

DamBorg is een initiatief van ervaren en deskundige vastgoedprofessionals. Door onze jarenlange ervaring in de markt, en doordat wij elkaars expertise aanvullen en versterken, hebben we alle kennis in huis om u te helpen bij de verkoop van uw onroerend goed. Klanten omschrijven onze werkwijze als betrouwbaar, discreet, professioneel én persoonlijk. Bent u benieuwd naar de gezichten achter DamBorg? We stellen ons team hieronder graag aan u voor.

Marc van Elk

Binnen DamBorg verwerf ik woningen, winkels en kantoren. Je ziet dat de residentiële huurmarkt in de grote steden aan het hervormen is: we zijn in een vastgoed gedreven economie beland. Met DamBorg proberen we de huidige voorraad huurwoningen zoveel mogelijk onaangetast te laten. 95 procent van de woningen die we verwerven is in verhuurde staat en laten we onveranderd. In de 15 jaar hiervoor ben ik onder meer actief geweest in de on – en offline verkoop van computerhardware. De brede marketingervaring die ik daar heb opgedaan is van grote waarde geweest om DamBorg succesvol in de markt te zetten. Nog iedere dag ben ik blij dat ik de switch heb gemaakt naar de onroerend goed branche. Ik ben trots op de portefeuille die we hebben opgebouwd en de mensen die we sinds de oprichting hebben geholpen bij de verkoop van beleggingspanden.

Lees meer Lees minder

Jorinda Kooij

Binnen deze rol ben ik verantwoordelijk voor het klantencontact en zorg ik dat onze interne processen vlekkeloos verlopen. Ik pak verschillende administratieve en organisatorische werkzaamheden op, ondersteun Marc en Bernard en handel alle inkomende en uitgaande communicatie af. Ook zorg ik ervoor dat er elke dag een heerlijke lunch klaarstaat zodat mijn collega’s even kunnen ontspannen. Voordat ik bij DamBorg terechtkwam werkte ik onder meer in de hotellerie als supervisor en eventmanager. Nu reis ik iedere dag met veel plezier vanuit Zandvoort naar Amsterdam om weer aan een nieuwe werkdag bij DamBorg te beginnen!

Lees meer Lees minder

Tibor van de Sande

Drie jaar geleden startte ik bij DamBorg. Sindsdien verwerf ik onroerend goed ten behoeve van Damborg’s portefeuille. Bij het verwerven van vastgoed is het belangrijk om je te onderscheiden. Door mij te focussen op de markt, snel te schakelen en hard te werken ontstaan steeds weer duurzame resultaten en fijne samenwerkingen. Hierdoor heb ik inmiddels een hele reeks leuke zaken mogen doen, klein- en grootschalig. In de jaren voor DamBorg heb ik gewerkt bij een property manager in Amerika en een projectontwikkelaar in Nederland. Als je het mij vraagt, is het verwerven van ontroerend goed het leukste wat er is!

Lees meer Lees minder

Sophie de Mare

Binnen DamBorg ben ik verantwoordelijk voor de marketing, zowel online als offline. Ik vind het belangrijk om een helder beeld te schetsen van wie we zijn, wat we doen en wat we mensen kunnen bieden. Door de inzet van meerdere marketingkanalen probeer ik zo dicht mogelijk bij onze potentiële kopers en verkopers te komen, zodat er een laagdrempelige relatie ontstaat. Naast mijn parttime werk bij DamBorg volg ik een Master International Business Strategy aan de Vrije Universiteit. Hiervoor heb ik banen en stages gehad in verschillende facetten van marketing. Deze ervaring bundel ik nu om DamBorg zo goed mogelijk te positioneren.

Lees meer Lees minder

DamBorg bood mij de beste prijs en voorwaarden. Tijdens de onderhandeling had ik steeds contact met een van de partners. Hij was heel helder en duidelijk en bood mij direct financiële zekerheid.

Maartje uit Amsterdam

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén notariskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Vul het formulier in dan wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Vraag vrijblijvend een bod aan