Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Heeft u een pand dat u wilt verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Bij DamBorg investeren we in beleggingsobjecten. Daarnaast houden we ons bezig met het renoveren van panden. Dit doen we hoofdzakelijk in de steden Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Panden en portefeuilles kopen we rechtstreeks van particulieren en bedrijven. Hierbij hanteren we een lange beleggingshorizon, waardoor u altijd verzekerd bent van een marktconforme prijs.

Wij vinden het belangrijk om het karakteristieke karakter van een pand te behouden of waar mogelijk te herstellen, met respect voor de directe woonomgeving en eventuele huurders. Onze ambitie? Een duurzame en hoogwaardige woningportefeuille opbouwen, die perfect is afgestemd op de behoefte van de markt.

DamBorg is een initiatief van ervaren en deskundige vastgoedprofessionals. Door onze jarenlange ervaring in de markt, en doordat wij elkaars expertise aanvullen en versterken, hebben we alle kennis in huis om u te helpen bij de verkoop van uw onroerend goed. Klanten omschrijven onze werkwijze als betrouwbaar, discreet, professioneel én persoonlijk. Bent u benieuwd naar de gezichten achter DamBorg? We stellen ons team hieronder graag aan u voor.

Bernard Muller

In 2016 ben ik samen met Marc DamBorg begonnen. We zagen volop mogelijkheden om onroerend goed rechtstreeks van particulieren en bedrijven te kopen en besloten onze krachten te bundelen. Ik houd me dagelijks bezig met het structureren, optimaliseren en uitbreiden van onze vastgoedportefeuille. We investeren in woningen, winkels en kantoren, in de juiste verhouding. De onroerend goed branche is altijd al mijn werkterrein geweest. Voor DamBorg heb ik 15 jaar gewerkt als makelaar, ontwikkelaar en vastgoedbelegger in Amsterdam en omgeving.

Lees meer Lees minder

Marc van Elk

Binnen DamBorg verwerf ik woningen, winkels en kantoren. Je ziet dat de residentiële huurmarkt in de grote steden aan het hervormen is: we zijn in een vastgoed gedreven economie beland. Met DamBorg proberen we de huidige voorraad huurwoningen zoveel mogelijk onaangetast te laten. 95 procent van de woningen die we verwerven is in verhuurde staat en laten we onveranderd. In de 15 jaar hiervoor ben ik onder meer actief geweest in de on – en offline verkoop van computerhardware. De brede marketingervaring die ik daar heb opgedaan is van grote waarde geweest om DamBorg succesvol in de markt te zetten. Nog iedere dag ben ik blij dat ik de switch heb gemaakt naar de onroerend goed branche. Ik ben trots op de portefeuille die we hebben opgebouwd en de mensen die we sinds de oprichting hebben geholpen bij de verkoop van beleggingspanden.

Lees meer Lees minder

Jorinda Kooij

Binnen deze rol ben ik verantwoordelijk voor het klantencontact en zorg ik dat onze interne processen vlekkeloos verlopen. Ik pak verschillende administratieve en organisatorische werkzaamheden op, ondersteun Marc en Bernard en handel alle inkomende en uitgaande communicatie af. Ook zorg ik ervoor dat er elke dag een heerlijke lunch klaarstaat zodat mijn collega’s even kunnen ontspannen. Voordat ik bij DamBorg terechtkwam werkte ik onder meer in de hotellerie als supervisor en eventmanager. Nu reis ik iedere dag met veel plezier vanuit Zandvoort naar Amsterdam om weer aan een nieuwe werkdag bij DamBorg te beginnen!

Lees meer Lees minder

Tibor van de Sande

Drie jaar geleden startte ik bij DamBorg. Sindsdien verwerf ik onroerend goed ten behoeve van Damborg’s portefeuille. Bij het verwerven van vastgoed is het belangrijk om je te onderscheiden. Door mij te focussen op de markt, snel te schakelen en hard te werken ontstaan steeds weer duurzame resultaten en fijne samenwerkingen. Hierdoor heb ik inmiddels een hele reeks leuke zaken mogen doen, klein- en grootschalig. In de jaren voor DamBorg heb ik gewerkt bij een property manager in Amerika en een projectontwikkelaar in Nederland. Als je het mij vraagt, is het verwerven van ontroerend goed het leukste wat er is!

Lees meer Lees minder

Gijs Hoedemaker

Als Acquisition Analyst taxeer ik panden en complexen. De grootste uitdaging is om onze waarderingsmethodes continu te ontwikkelen en aan te passen aan veranderende marktomstandigheden. Zo kunnen we altijd de beste prijs bieden. Het mooie van mijn werk is dat ieder onroerend goed een eigen verhaal heeft. Dit moet je meenemen in de waardering. Het geeft dan ook veel voldoening om mee te werken aan een succesvolle transactie. Voordat ik bij DamBorg startte heb ik gewerkt bij het Investment Banking team van ABN-AMRO in New York. Het is fantastisch om de ervaringen die ik daar heb opgedaan toe te passen in mijn werk bij DamBorg.

Lees meer Lees minder

Sophie de Mare

Binnen DamBorg ben ik verantwoordelijk voor de marketing, zowel online als offline. Ik vind het belangrijk om een helder beeld te schetsen van wie we zijn, wat we doen en wat we mensen kunnen bieden. Door de inzet van meerdere marketingkanalen probeer ik zo dicht mogelijk bij onze potentiële kopers en verkopers te komen, zodat er een laagdrempelige relatie ontstaat. Naast mijn parttime werk bij DamBorg volg ik een Master International Business Strategy aan de Vrije Universiteit. Hiervoor heb ik banen en stages gehad in verschillende facetten van marketing. Deze ervaring bundel ik nu om DamBorg zo goed mogelijk te positioneren.

Lees meer Lees minder

Tom van der Ploeg

Binnen DamBorg ben ik verantwoordelijk voor de optimalisatie van onze portefeuille. Dit doe ik door onderzoek te verrichten naar trends en de markt nauw in de gaten te houden. Ik vind het leuk om in te spelen op de steeds veranderende vraag en de markt transparant te maken. Zo ben ik goed op de hoogte van wat onze klanten van ons verwachten. Met veel plezier doe ik dan ook het nodige onderzoek, optimalisaties en breid ik de portefeuille uit met geschikte proposities.

Lees meer Lees minder

Henk van Leeuwen

Ruim 30 jaar heb ik als makelaar en taxateur in de Rotterdamse vastgoedmarkt gewerkt. De stad ken ik op mijn duimpje en mijn netwerk is er groot. Deze kennis en ervaring gebruik ik om DamBorg te adviseren en te vertegenwoordigen bij de aankoop van beleggingen in de Rotterdamse markt. Voordat ik mijn carrière in de makelaardij en onroerend goed begon ben ik nog profvoetballer geweest. Destijds heb ik ook een periode in de selectie van het Nederlands elftal gespeeld.

Lees meer Lees minder

DamBorg bood mij de beste prijs en voorwaarden. Tijdens de onderhandeling had ik steeds contact met een van de partners. Hij was heel helder en duidelijk en bood mij direct financiële zekerheid.

Maartje uit Amsterdam

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén notariskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Vul het formulier in dan wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Vraag vrijblijvend een bod aan