Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Waarde bedrijfspand in verhuurde staat

Verhuurt u op dit moment een bedrijfspand dat u graag wilt verkopen? Dan loopt u tegen enkele uitdagingen aan. Eén van de uitdagingen is bijvoorbeeld om te achterhalen wat precies de waarde van het bedrijfspand in verhuurde staat is. Ook is het lastig om een geschikte koper te vinden. Niet elke koper wil een bedrijfspand in verhuurde staat aanschaffen.

Hoe dat komt? Dat komt onder meer doordat dergelijke bedrijfspanden alleen door beleggers gekocht kunnen worden. Indien een particulier hier interesse in zou hebben, zou het bedrijfspand nooit voor eigen gebruik ingezet kunnen worden. Conform de wet is het immers niet mogelijk om zomaar een huurcontract te ontbinden.

De enige optie die u heeft, is om het bedrijfspand in verhuurde staat aan een belegger te kopen. De belegger neemt hierbij ook het huurcontract over en int vanaf de overdracht de huurgelden. Is dat precies wat u wilt? Dan zit u bij DamBorg goed. Wij komen graag met u in contact over de waarde van uw bedrijfspand in verhuurde staat.

Nauwkeurige waardebepaling

Bij DamBorg zijn wij in staat om een nauwkeurige waardebepaling te maken. Dit is aan twee facetten te danken:

 • Onze kennis. Wij weten als geen ander wat de waarde van een bedrijfspand is. Ook als het om een bedrijfspand in verhuurde staat gaat, schatten wij zéér nauwkeurig in wat de actuele waarde is.
 • Marktconform bod. Wij geven niet alleen nauwkeurig aan wat de huidige waarde van het bedrijfspand is, maar wij brengen ook direct een marktconform bod uit. Hierbij houden wij rekening met het feit dat het om een bedrijfspand in verhuurde staat gaat.

Wie zijn wij?
DamBorg is uw partner op het gebied van beleggingspanden en ander onroerend goed. In meerdere regio’s in het land zijn wij actief met het investeren in bedrijfspanden, woningen, kantoren en winkels. Wij zien potentie in nagenoeg alle panden en investeren hier dan ook graag in.

Dit doen wij dus in allerlei soorten panden. Ook in een bedrijfspand in verhuurde staat hebben wij interesse. Mocht u een dergelijk bedrijfspand willen verkopen, kunt u daarom het beste contact met ons opnemen.

Bedrijfspand in verhuurde staat aan DamBorg verkopen

Wilt u graag afscheid nemen van uw bedrijfspand in verhuurde staat? Dan doet u er verstandig aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij het bedrijfspand kijken en stellen vervolgens een nauwkeurige waardebepaling op.

Aan de hand van deze waardebepaling komen wij met een passend bod op de proppen. Dit bod is volledig afgestemd op de situatie, op de staat van het bedrijfspand en op de actuele markt. U bent al met al verzekerd van een marktconform bod.

Bent u akkoord met ons bod? In dat geval zetten wij snel de vervolgstappen in gang. We stellen een overeenkomst op en regelen alle randzaken. Bij het overkopen van uw bedrijfspand nemen wij dus ook het huurcontract over. Vanaf het moment van overdracht heeft u dus géén verplichtingen meer.

Welke voordelen bieden wij?

U kunt uw bedrijfspand in verhuurde staat aan meerdere beleggers kwijt. Om meerdere redenen is de keuze voor DamBorg de meest logische keuze:

 • Wij nemen alle bijkomende kosten voor onze rekening. Voor de overdracht van een bedrijfspand is tussenkomst van een notaris noodzakelijk. De kosten voor de notaris nemen wij volledig voor onze rekening. Als u rechtstreeks met ons zaken doet, heeft u bovendien niks van doen met makelaarskosten. U hoeft al met al bij een verkoop aan DamBorg geen rekening met bijkomende kosten te houden.
 • Vakkundig, deskundig en ervaren. In de afgelopen jaren is DamBorg hard gegroeid. Dit is te danken aan de vakkundigheid aan onze specialisten, aan de deskundigheid en aan onze ervaring. Nadat wij uw bedrijfspand bekeken hebben, zijn wij in staat om snel een marktconform bod uit te brengen. Daaruit blijkt direct de interne kennis en ervaring.
 • Geen voorbehoud van financiering. Het bod dat wij op uw bedrijfspand uitbrengen, is zonder voorbehoud van financiering. U hoeft hierdoor niet bang te zijn dat wij in een later stadium nog van ons bod af (kunnen) zien. Het bod dat wij uitbrengen, is daadwerkelijk het bod waar u op kunt rekenen.
 • Snelle afhandeling. Doordat wij veel bedrijfspanden overgenomen hebben, is dit voor ons geen hogere wiskunde meer. Dit betekent onder meer dat wij voor een snelle afhandeling zorgen. Binnen een paar dagen kan de overdracht van uw bedrijfspand in verhuurde staat al plaatsvinden. Uiteraard gebeurt dit allemaal conform de wet; de notaris die wij inschakelen, zorgt onder meer voor overdracht van het huurcontract.
 • Als u zaken met ons doet, bent u van veel zekerheid verzekerd. Dit is te danken aan onze vakkundigheid, maar ook aan onze financiële positie. Wij zijn in staat om biedingen zonder voorbehouden uit te brengen, waardoor u van 100% zekerheid verzekerd bent. Bij een verkoop op een andere manier is dit een compleet ander verhaal.

Uw bedrijfspand in verhuurde staat direct verkopen

Snel afscheid nemen van uw bedrijfspand in verhuurde staat; dankzij onze expertise is dit voor u mogelijk. Neem direct contact met ons op en bespreek alle mogelijkheden. U kunt ons contactformulier invullen, maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Graag zijn wij ook úw partner op het gebied van bedrijfspanden!

Waarom Damborg?

 • Géén makelaarskosten
 • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
 • Direct zekerheid en meteen uw geld
 • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
 • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Dan bent u bij DamBorg aan het juiste adres! Wij renoveren panden en investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vraag vrijblijvend een bod aan