Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Off market vastgoed

Heeft u een vastgoedpand dat u graag wilt verkopen? Ongeacht om wat voor onroerend goed het gaat, kunt u dit snel aan DamBorg verkopen. Door voor een off market verkoopt te kiezen, profiteert u van de nodige voordelen. We spreken van off market vastgoed als het pand niet te koop op de markt komt. Het pand staat in de stille verkoop te koop of staat nog helemaal niet te koop. Als u snel van uw vastgoedpand af wilt, is een off market in ieder geval de snelste optie.

Wat is off market vastgoed precies?

Off market vastgoed is dus een pand dat niet publiekelijk te koop aangeboden wordt. Bij off market vastgoed zult u het vastgoedpand dan ook nooit op websites als Huislijn en Funda voorbij zien komen. De off market deals vinden hoofdzakelijk in besloten netwerken plaats. Bij DamBorg.nl hebben wij toegang tot vele netwerken. Wij zien hierdoor in staat om snel te handelen, om het pand van u snel over te nemen en om hier verder geen bekendheid aan te geven. Wilt u uw vastgoedpand op deze manier verkopen? Dan is het noodzakelijk om met een partij als ons samen te werken. Zonder onze kennis en netwerken bent u niet in staat om een pand off market te verkopen.

Waarom voor een off market verkoop kiezen?

Als u uw onroerend goed wilt verkopen, heeft u hier meerdere mogelijkheden voor. Eén van de mogelijkheden is bijvoorbeeld om uw onroerend pand via een makelaar te koop aan te bieden. De makelaar neemt al het werk voor u uit handen en plaatst het onroerend goed bijvoorbeeld op Funda. Als u voor een off market verkoop kiest, is daar juist géén sprake van. Bij een off market verkoop gaat het immers om een verkoop van vastgoed zonder tussenkomst van bijvoorbeeld Funda.

Door voor een off market verkoop te kiezen, geniet u van talloze voordelen:

 • Uw privacy wordt gewaarborgd. Als uw huis op Funda te koop komt, is het goed mogelijk dat er geïnteresseerden bij uw huis komen kijken. Er zijn zelfs mensen die in zo’n geval aanbellen en vragen om het huis te mogen bekijken. Dit is uiteraard een onwenselijke situatie. Door voor een off market verkoop te kiezen, komt u niet in dergelijke situaties terecht. Niemand weet namelijk dat u uw huis verkoopt of reeds aan ons heeft verkocht. Wij hechten veel waarde aan uw privacy.
 • U ontvangt snel het juiste bedrag voor uw onroerend goed. Bij een off market verkoop bent u verzekerd van een snelle verkoop. Wij brengen snel een passend bod uit en kunnen de deal vervolgens binnen een mum van tijd helemaal rond maken. Door voor een off market verkoop te kiezen, bent u dus veel sneller van uw onroerend vastgoed af.
 • U heeft niks van doen met bezichtigingen en dergelijke. Op het moment dat uw onroerend goed op Funda te koop komt, komen hier al snel veel geïnteresseerden op af. Veel van deze geïnteresseerden willen mogelijk het pand direct bekijken. Uw makelaar neemt alle aanvragen in behandeling en plant vervolgens de bezichtigingen in. Deze bezichtigingen vragen om de nodige tijd, aandacht en moeite. Zo moet u uw onroerend goed netjes opruimen en moet u op de betreffende bezichtigingsmomenten naar een andere plek toe gaan. Door voor een off market verkoop te kiezen, heeft u gelukkig niks vaan doen met deze bezichtigingen.
 • U bent niet afhankelijk van andere partijen. Bij het on market verkopen van uw onroerend goed bent u van twee andere partijen afhankelijk. Het gaat hierbij enerzijds om de makelaar en anderzijds om de kopende partij. De kopende partij heeft mogelijk een voorbehoud van financiering, waardoor de verkoop altijd nog af kan ketsen. Door voor off market verkoop te kiezen, bent u niet afhankelijk van een andere partij. Zodra u zaken met DamBorg doet, bent u verzekerd van een perfecte financiële afhandeling. Wij brengen snel een passend bod op uw woning uit zonder enige clausules of voorbehouden.

Hoe kunt u uw pand off market verkopen?

Klinkt off market vastgoed bij u als muziek in de oren? Als u uw onroerend goed op deze manier wilt verkopen, hoeft u in eerste instantie maar één ding te doen: contact met ons opnemen. Nadat u dat heeft gedaan, komen wij direct in actie. Wij nemen contact met u op en stellen onze vragen. In sommige gevallen vragen wij u om aanvullende informatie.

Nadat we in contact met u gekomen zijn, plannen we graag een bezichtiging in. Eén van onze specialisten komt geheel kosteloos langs en komt uw onroerend goed bekijken. Na deze afspraak komen wij, vanuit DamBorg, met een passend voorstel op de proppen. Dit voorstel is marktconform en stelt u in staat om snel uw onroerend goed te verkopen. Hierbij waarborgen wij uw privacy uiteraard voor de volle 100%.

Bij ons voorstel voegen wij een complete conceptversie van een koopovereenkomst over. Over de inhoud van deze overeenkomst treden we graag met u in overleg. Zo is het mogelijk om een uitgestelde leverdatum af te spreken, indien u langer tijd nodig heeft om bijvoorbeeld een ander huis te kopen.

Waarom voor DamBorg kiezen?

Bij DamBorg bent u van 5 belangrijke voordelen verzekerd:

 • Direct zekerheid. Alle biedingen die wij doen, zijn vrij van clausules of voorbehouden. U kunt dan ook 100% afgaan op de bieding die wij doen.
 • Veilig, snel en betrouwbaar. In de afgelopen jaren hebben wij een betrouwbare naam opgebouwd. Wij zijn bovendien in staat om snel te schakelen. Elke vastgoeddeal die u met ons sluit, is 100% veilig voor zowel u als voor ons.
 • Geen makelaarskosten. Kiest u voor de verkoop van uw huis via een makelaar? Dan krijgt u met makelaarskosten te maken. Als u uw onroerend goed off market aan ons verkoopt, is er geen sprake van dergelijke kosten. Dat bespaart u het nodige geld.
 • Geen notariskosten. Ook de notariskosten nemen wij volledig voor onze rekening. Doordat u niet met makelaar- en notariskosten te maken heeft, valt ons bod nóg gunstiger voor u uit.
 • Jarenlange ervaring en deskundigheid. Wij weten als geen ander wat uw onroerend goed waard is. Het bod dat wij op uw pand doen, is dan ook volledig in lijn met de huidige waarde. Tijdens de rest van het proces geniet u ook van onze ervaring en deskundigheid.

Heeft u interesse in een off market deal met DamBorg? Neem gerust contact met ons op!

Waarom Damborg?

 • Géén makelaarskosten
 • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
 • Direct zekerheid en meteen uw geld
 • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
 • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Dan bent u bij DamBorg aan het juiste adres! Wij renoveren panden en investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vraag vrijblijvend een bod aan