Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Winkelpand verkopen

 

Leeg winkelpand verkopen? Wij kopen lege winkelpanden in de Randstad en in andere grootstedelijke gebieden. Staat het pand al een tijdje leeg of komt dit leeg te staan? Wij zorgen er met de aankoop voor dat u daar geen omkijken meer naar heeft.
Dat doen we voor leegstaande winkelpanden in Rotterdam, net als in andere grote steden en stedelijke gebieden in Nederland. Zodra u een leegstaand winkelpand wilt verkopen horen wij het graag.

Leegstaand winkelpand: wat zijn de mogelijkheden?

We hanteren een lange beleggingshorizon, waardoor we u voor een leeg winkelpand een eerlijke prijs kunnen bieden. We doen u een mooi voorstel, waarmee u geen omkijken meer heeft naar het pand.

Specialist in aankoop van winkelpanden

We zijn gespecialiseerd in de aankoop van lege winkelpanden, waarvoor we u een goed voorstel kunnen doen. Daar heeft u daardoor geen dure makelaar bij nodig, in plaats daarvan kunnen wij zorgen voor de begeleiding die u wenst.

U kunt online ons aanvraagformulier invullen, waarna onze specialist contact opneemt om een afspraak te maken. Na uw akkoord op de overeenkomst maken wij de verkoop in orde, zodat u daar snel tevreden op kunt terugkijken. U heeft direct zekerheid, dankzij de verkoop van uw leegstaande winkelpand(en).

Leeg winkelpand verkopen

Een leeg winkelpand verkopen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons hun pand verkopen. We kopen leegstaand en verhuurd, zowel in goede als in mindere of in slechte staat. Uiteraard behouden we de karakteristieke elementen van het pand. In sommige gevallen kunnen we die zelfs herstellen, waarbij we natuurlijk aandacht hebben voor de directe woonomgeving of voor eventuele huurders.

Zoekt u een specialist voor lege winkelpanden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 020 261 57 32 of vul het online aanvraagformulier in. Wij horen graag van u.