Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Winkelpand in Rotterdam verkopen

Lege winkelpanden in Rotterdam in uw bezit, die u graag zou verkopen? Wij kopen uw winkelpand leeg of verhuurd, zodat we u er in alle gevallen goed mee van dienst kunnen zijn.

We hanteren bewust een lange beleggingshorizon, zodat we u zowel voor een verhuurd als een leeg pand in Rotterdam een eerlijke prijs kunnen bieden. Het is de makkelijkste manier om te verkopen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Leegstand: pand verkopen?

Vanwege leegstand uw pand verkopen, zodat u een andere investering kunt doen? Wij kopen lege winkelpanden in Rotterdam, zowel van particulieren als bedrijven. Bovendien kunnen we u goed begeleiden tijdens de verkoop, zodat u daar geen dure makelaar bij nodig heeft.

Specialist in leegstaande winkelpanden

We zijn gespecialiseerd in leegstaande winkelpanden, die we kopen op basis van een lange beleggingshorizon. Het biedt ons de kans om u een eerlijke prijs te bieden, zodat u makkelijker akkoord kunt gaan met het voorstel dat we doen.

Lege winkelpanden in Rotterdam verkopen

Uw lege winkelpanden in Rotterdam verkopen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? U kunt online het aanvraagformulier invullen, waarna onze specialist contact opneemt om een afspraak te maken. We doen u een voorstel, en na akkoord op de overeenkomst maken wij de verkoop in orde.

U kunt op die manier uw pand verkopen, ook als het gaat om een leegstaand winkelpand. En is er aan de andere kant juist wel sprake van huurders of geldt dit voor een ander pand dat u ook graag zou verkopen? Ook daarmee zijn we u graag van dienst, zowel in goede als in mindere of zelfs slechte staat.

Zoekt u een specialist voor uw lege winkelpand in Rotterdam of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 020 261 57 32 of vul het online aanvraagformulier in. Wij horen graag van u.