Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Vastgoedhandelaar

Een ervaren vastgoedhandelaar gezocht? DamBorg koopt woningen en panden van zowel particulieren als bedrijven. Zonder makelaars- en notariskosten, en terwijl u direct zekerheid heeft en snel uw geld ontvangt.

We handelen in panden in zowel goede als in slechte staat, met huurders of leegstaand. Het gaat om ‘hele’ panden en woningen, die niet gesplitst zijn. Op die manier bouwen we aan een duurzame portefeuille met panden, die we goed kunnen afstemmen op waar in de markt behoefte aan is.

Jarenlange ervaring in de vastgoedbranche

We hebben als vastgoedhandelaar jarenlange ervaring in de vastgoedbranche. Onze professionals werkten bij grote vastgoedorganisaties, als makelaar, als taxateur en in andere beroepen die bij hebben gedragen aan de uitgebreide ervaring waar we over beschikken.

Wij kennen de behoeften op de vastgoedmarkt en hanteren een lange beleggingshorizon. Daardoor betalen we marktconforme prijzen voor panden en zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde vastgoedhandelaar in de Randstad. We hebben veel ervaring in onder andere Amsterdam en Rotterdam, waar we al beschikken over diverse panden waarin we handelen.

Vastgoedhandelaar in de Randstad

Wilt u onroerend goed verkopen aan een vastgoedhandelaar in de Randstad? Wij hebben ervaring met de aankoop van diverse soorten panden. Daarbij hebben we veel aandacht voor de leefomgeving en eventuele huurders.

U kunt uw pand verkopen, waarbij wij voorkomen dat u makelaars- of notariskosten betaalt. Bovendien gaan we zo goed mogelijk om met de karakteristieke elementen van een pand en kunnen we die in sommige gevallen zelfs herstellen. We bouwen op die manier aan een duurzame portefeuille, die nu en in de toekomst goed aansluit op de behoeften zoals die er zijn in de markt voor woningen en panden.

Zoekt u een ervaren vastgoedhandelaar of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 020 261 57 32 of vul het online aanvraagformulier in. Wij horen graag van u.