Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Huis verkopen aan een vastgoedhandelaar

Uw huis verkopen aan een vastgoedhandelaar? DamBorg is uw specialist in de Randstad. Wij beiden u meteen zekerheid, zonder makelaars- en notariskosten. U ontvangt meteen het geld voor uw pand.

DamBorg bouwt aan een duurzame en hoogwaardige woningportefeuille, die aansluit bij de behoeften van de huidige markt. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met de leefomgeving en eventuele huurders, al kopen we ook leegstaande panden.

Direct zekerheid: geen makelaars- en notariskosten

Zoekt u een vastgoedhandelaar om uw huis aan te verkopen? Wij kopen panden en portefeuilles van zowel particulieren als bedrijven, altijd met de blik op een lange beleggingshorizon. Op die manier kunnen we een marktconforme prijs bieden, inclusief de belangrijke voordelen die veel van onze klanten waarderen.

We behouden de karakteristieke elementen van een pand en kunnen die in sommige gevallen zelfs herstellen. Op die manier bouwen we aan een duurzame portefeuille met woningen en panden, die aansluit bij waar de markt door de jaren heen behoefte aan heeft.

U kunt eenvoudig uw huis verkopen aan een vastgoedhandelaar zoals wij, zodat u daar een nette prijs voor ontvangt. We werken met een team van ervaren vastgoedprofessionals, waardoor we u goed kunnen aangeven wat er mogelijk is en hoe dat in z’n werk gaat.

Huis verkopen aan vastgoedhandelaar in de Randstad

Wilt u uw huis of pand verkopen? Ontdek de mogelijkheden die we u bij DamBorg kunnen bieden. U kunt op die manier uw huis verkopen aan een vastgoedhandelaar, zonder dat u daarvoor makelaars- of notariskosten betaalt. De makkelijkste manier om voor een vlotte verkoop te zorgen, waarbij we u natuurlijk netjes kunnen begeleiden.

Wilt u uw huis verkopen aan een vastgoedhandelaar of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 020 261 57 32 of vul het online contactformulier in. Wij horen graag van u.