Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

“Ze zijn tijdens de verkoop en daarna erg behulpzaam en flexibel met ons geweest, wat ontzettend fijn was.”

“Wij wilden ons huis verkopen, omdat mijn man met pensioen ging. We wilden namelijk graag de regio uit na zijn pensioen. We kwamen met Damborg in contact doordat zij contact met ons op hadden genomen om interesse in ons huis te tonen. Ik heb me hier toen in verdiept en het is ons uiteindelijk heel erg goed bevallen! We hebben sindsdien altijd goed en duidelijk contact met ze gehad. Ik kan altijd bellen en krijg dan direct antwoorden op de vragen die ik heb. Ze zijn tijdens de verkoop en daarna erg behulpzaam en flexibel met ons geweest, wat ontzettend fijn was.

Het was aangenaam dat we niet direct ons huis uit hoefde en rustig de tijd hadden om op ons gemak verder te zoeken. Met deze uitgestelde levertijd zijn ze erg flexibel geweest en dit was voor ons dan ook een groot voordeel van het verkopen aan Damborg. Ik raad ze dan ook zeker aan aan mijn vrienden en kennissen, want het was voor ons gewoon een hele goede ervaring om ons zo huis te verkopen en een nieuw huis te vinden!”

Mevrouw Langedijk (Rotterdam, 1 mei 2020)

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Dan bent u bij DamBorg aan het juiste adres! Wij renoveren panden en investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vraag vrijblijvend een bod aan