Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

“Er werd snel geschakeld en ze konden mijn wens om nog even in het pand te blijven vervullen.”

“Met mijn 66-jarige leeftijd werd het tijd om na 36 jaar het roer om te gooien, en te stoppen met mijn zaak om van mijn vrijheid te gaan genieten. Ik ben bij DamBorg terecht gekomen doordat Marc van Elk op een dag mijn zaak binnen wandelde, op zoek naar een mooie fles wijn voor een relatie. We raakten in gesprek en zo kwam ter sprake dat ik mijn pand in de verkoop wilde zetten. Vervolgens heb ik het pand laten zien, daarop volgend ontving ik op korte termijn een voorstel en heb ik deze geaccepteerd.

Ik heb voor DamBorg gekozen omdat ik vanaf het eerste contact met Marc een goed gevoel had. Alles was zakelijk en strak geregeld. Er werd snel geschakeld en ze konden mijn wens om nog even in het pand te blijven vervullen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ik zal DamBorg zeker aanraden bij mijn contacten.”

Albert de Croon (Amersfoort, 10 maart 2021)

 

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Dan bent u bij DamBorg aan het juiste adres! Wij renoveren panden en investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vraag vrijblijvend een bod aan