Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

“Damborg heeft mij van A tot Z geholpen met de verkoop, ze hebben zich echt heel flexibel opgesteld om het mij zo makkelijk mogelijk te maken.”

“In juni 2018 heb ik het huis van mijn vader verkocht aan DamBorg. Nadat mijn vader een herseninfarct had gehad met blijvende schade moest hij met spoed verhuizen naar een zorgwoning. Na een slechte ervaring met een particuliere koper en een externe bewindvoerder heb ik ervoor gekozen om verschillende partijen aan te schrijven die al eens interesse hadden getoond in het pand. Het verkooptraject met een makelaar nam te veel tijd in beslag daar het volledige pand dan ontruimd en gefotografeerd moest worden terwijl mijn vader er nog woonde.

Na de bezichtiging brachten alle partijen meteen een bod uit, DamBorg stuurde mij een zeer redelijk bod met duidelijke voorwaarden via de mail, iets dat ik eigenlijk niet had verwacht van een ‘opkoper’. Ik ben met hen in zee gegaan en heb de andere partijen daarvan op de hoogte gesteld. Helaas lieten deze het er niet bij zitten en een bied-oorlog ontketende zich, ik zag door de bomen het bos niet meer…

Bij Damborg hielden ze het hoofd koel en lieten mij, ondanks mijn ‘onkunde’ in mijn waarde. Dit is wat voor mij uiteindelijk de doorslag gaf, het voelde goed om met hen in zee te gaan. Na wat kleine aanpassingen in onze oorspronkelijke overeenkomst heb ik de knoop doorgehakt en daar heb ik zeker geen spijt van gehad!

Mijn vader heeft dit pand meer dan 50 jaar in bezit gehad, en tijdens de notariële procedure kwamen er nog wat ‘oude koeien’ uit de sloot waardoor de verkoop alsnog vertraging op liep. Damborg heeft al deze ‘problemen’ samen met mij opgelost. Zonder hen had ik het pand nooit op zo’n korte termijn kunnen verkopen.

Damborg heeft mij van A tot Z geholpen met de verkoop, ze hebben zich echt heel flexibel opgesteld om het mij zo makkelijk mogelijk te maken. Van ontruiming tot energielabel, alles hebben zij uit mijn handen genomen. Zowel mijn contactpersoon als zijn secretaresse hebben mij enorm geholpen, veel uitleg gegeven over de papierwinkel van de verkoop, maar ook gerustgesteld in een voor mij persoonlijk moeilijke periode.”

Mevrouw Vreeken (Rotterdam, 15 september 2018)

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Dan bent u bij DamBorg aan het juiste adres! Wij renoveren panden en investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vraag vrijblijvend een bod aan