Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

“DamBorg regelde alle zaken waardoor ik alles uit handen kon geven en hier geen zorgen over had, dit vond ik een groot pluspunt.”

“Mijn ervaring met DamBorg is positief.

Ik heb eind 2017 via internet contact gezocht met DamBorg voor een vrijblijvende bieding op mijn beleggingspand. Al snel werd er door de secretaresse contact opgenomen en heeft er een bezichtiging van het pand plaatsgevonden. Discretie was voor mij erg belangrijk gezien het pand verhuurd werd. DamBorg is hier netjes mee omgegaan en is vervolgens snel met een bieding gekomen. Uiteindelijk heb ik veel persoonlijk contact gehad met onder andere Marc van Elk. De korte lijnen binnen DamBorg vond ik erg fijn. Uiteindelijk hebben wij een overeenkomst gesloten. DamBorg regelde alle zaken waardoor ik alles uit handen kon geven en hier geen zorgen over had, dit vond ik een groot pluspunt.

In overleg werd het pand 2 maanden later geleverd en is alles soepel verlopen. Ik heb ook goede begeleiding gekregen bij de afronding. Ik zou DamBorg daarom ook zeker aanraden!”

Mevrouw Zandstra, (Rotterdam, 11 november 2018)

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Dan bent u bij DamBorg aan het juiste adres! Wij renoveren panden en investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vraag vrijblijvend een bod aan