Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

“Daarnaast hadden we heel fijn contact met Marc (van Elk) en het gehele proces van de verkoop verliep eigenlijk heel erg soepel.”

“Onze vader is de garage ooit gestart en wij hebben hem later overgenomen. De reden dat wij ons pand nu wilden verkopen was omdat we met pensioen gaan. DamBorg heeft een aantal jaar geleden al contact met ons opgenomen, omdat ze interesse hadden in ons pand. Dit hadden wij onthouden en hebben recentelijk weer contact met hun opgenomen. We hebben ook nog met een makelaar gesproken over het verkopen van het pand, maar het voordeel van verkopen aan DamBorg is dat we geen makelaarskosten hoeven te betalen. Dat scheelt fors in kosten voor ons. Daarnaast hadden we heel fijn contact met Marc (van Elk) en het gehele proces van de verkoop verliep eigenlijk heel erg soepel. Ook hebben we een uitgestelde leverdatum afgesproken, waardoor wij rustig onze zaken kunnen afwikkelen voordat we het pand verlaten en met pensioen gaan. Ik zou DamBorg zeker aanraden aan mijn vrienden en kennissen, ik kan eigenlijk geen reden bedenken waarom niet.”

 

Mr. Schobben (Rotterdam, 14 juli 2020)

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Dan bent u bij DamBorg aan het juiste adres! Wij renoveren panden en investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vraag vrijblijvend een bod aan