Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

“DamBorg hield veel rekening met zowel ons als de huurders, en handelde zeer discreet.”

“DamBorg stuurde ons regelmatig brieven dat er interesse was in het pand. Omdat het voor ons een goede belegging was, hebben we hier nooit gehoor aan gegeven. Echter, begin dit jaar veranderde onze privé situatie waardoor we toch een vrijblijvend bod hebben opgevraagd.

Wij werden opgebeld voor wat aanvullende informatie en een bezichtiging. Omdat het pand verhuurd werd, wilde ik dit liever niet. DamBorg had hier begrip voor en besloot een bieding uit te brengen op afstand.

Na 3 dagen kregen we een heldere bieding per mail. Er werd hierbij duidelijk aangegeven dat er na bezichtiging wellicht nog wat bij de prijs kon. Omdat het openingsvoorstel zeer redelijk was, besloten wij toch snel een bezichtiging te plannen. DamBorg hield veel rekening met zowel ons als de huurders, en handelde zeer discreet.

We hebben hierna veel persoonlijk contact gehad en waren het al snel eens over de uiteindelijke verkoopprijs en voorwaarden. Wij hadden zelf haast met verkopen en de medewerkers van DamBorg hebben ons goed geholpen tijdens het proces, zodat alles vlekkeloos verliep.
Binnen 2 maanden was de verkoop rond en konden wij verder.

Wij raden DamBorg zeker aan als u snel en helder zaken wilt doen.”

Rick Bakker, (Amsterdam, 4 december 2018)

 

*Om de privacy van onze klanten te waarborgen, is er gebruik gemaakt van een fictieve naam.

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Dan bent u bij DamBorg aan het juiste adres! Wij renoveren panden en investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vraag vrijblijvend een bod aan