Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Overheid trekt 1,3 miljard uit voor verduurzaming van gebouwen

Er worden de komende drie jaar honderden miljoenen uitgetrokken om mensen te helpen hun woningen energiezuiniger te maken.

Het gaat om ruim een half miljard euro, waarmee zowel koop- als huurwoningen kunnen worden geïsoleerd. Nog eens 288 miljoen euro is gereserveerd om meer huizen uit te rusten met hybride waterpompen, die een huis zowel op gas als op elektriciteit kunnen verwarmen.

De rest van het geld, nog eens ruim 500 miljoen euro, is bedoeld om zogenoemd maatschappelijk vastgoed te verduurzamen. Daar vallen bijvoorbeeld gebouwen van politie en justitie onder, maar ook ziekenhuizen en scholen.

Extra geld

‘Met het extra geld kunnen we veel mensen die hun woning energiezuiniger willen maken een goede steun in de rug bieden’, aldus minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken). ‘Het mes snijdt aan twee kanten: door te isoleren wordt CO2 bespaard en het zorgt voor een lagere energierekening.’

De in totaal 1,3 miljard euro maakt deel uit van de 6,8 miljard euro die het demissionaire kabinet reserveert voor de klimaataanpak.

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Dan bent u bij DamBorg aan het juiste adres! Wij renoveren panden en investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vraag vrijblijvend een bod aan