Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Nu verkopen is raadzaam

Onderzoeksresultaten naar woningmarktverwachtingen van huizenbezitters in Groot-Amsterdam

AMSTERDAM, 16 FEBRUARI – 2017 is een goed jaar om je woning te verkopen, vinden huizenbezitters in de regio Groot-Amsterdam. Dat blijkt uit onderzoek uitgevoerd door vastgoedexpert DamBorg, onder panelleden van veldwerkleverancier Panel Inzicht. Middels een steekproef onder 400 inwoners uit de regio Amsterdam is gekeken naar de verwachtingen van huizenbezitters. Meer dan de helft van de respondenten is van mening dat de hypotheekrente in de nabije toekomst gaat stijgen, waardoor de woningprijzen kunnen stabiliseren (of zelfs afnemen).

De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Dat is interessant voor kopers op de woningmarkt, maar ook voor huizenbezitters die overwegen hun woning te verkopen. Mede door de lage hypotheekrente is de woningwaarde hoog. Zeker in de regio Amsterdam zijn de woningprijzen de laatste maanden aanzienlijk toegenomen. Zo snel zelfs, dat een groot deel van de huizenbezitters verwacht dat het toppunt is bereikt. Dat blijkt uit onderzoek uitgevoerd door vastgoedexpert DamBorg onder panelleden van veldwerkleverancier Panel Inzicht.

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Dan bent u bij DamBorg aan het juiste adres! Wij renoveren panden en investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vraag vrijblijvend een bod aan