• 1

  Neem contact met ons op

  Voor een gratis en vrijblijvend bod op uw  beleggingspand, kunt u uw gegevens in het contactformulier hiernaast invullen. Vervolgens zal een van onze collega’s binnen één werkdag contact met u opnemen. In sommige gevallen zullen we vragen naar aanvullende informatie of, in overleg, een bezichtiging inplannen om naar uw pand te kunnen kijken. Wilt u liever telefonisch contact met ons? Dat kan natuurlijk ook, bel ons dan op het telefoonnummer 020-261 57 32.

 • 2

  Maak een afspraak

  Wanneer u hierin geïnteresseerd bent, kunnen we een afspraak inplannen. Dan komt één van onze vastgoedspecialisten geheel kosteloos en vrijblijvend uw beleggingspand of woning bekijken om een beter inzicht te krijgen om vervolgens een voorstel of waardebepaling te maken. Bij interesse sturen wij u vervolgens een passend en geheel vrijblijvend voorstel.

 • 3

  Ontvang een vrijblijvend voorstel

  Ben u geïnteresseerd in ons voorstel dat u van ons heeft ontvangen? Dan ontvangt u geheel vrijblijvend een conceptversie van een koopovereenkomst. U heeft dan uitgebreid de tijd om deze door te lezen en te overwegen. Ook kunnen we in overleg een koopovereenkomst met uitgestelde leverdatum opstellen, als u graag wat langer in uw woning wilt blijven wonen. Bijvoorbeeld zodat u langer de tijd heeft om op zoek te gaan naar een nieuwe woning.