Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

DamBorg breidt team uit met Gijs Hoedemaker

Gijs Hoedemaker (29) is sinds november werkzaam bij DamBorg in de rol van Acquisition Analyst. Hierin is hij actief betrokken bij het begeleiden van transacties en het optimaliseren van het acquisitieproces.

Als Acquisition Analyst is Hoedemaker bij DamBorg medeverantwoordelijk voor het transactieproces. Zijn ervaring bij ABN AMRO sluit goed aan bij zijn huidige werkzaamheden bij DamBorg. Deze kennis en ervaring zet hij nu in om DamBorg verder te laten groeien. Verder focust hij zich op het uitbreiden en stroomlijnen van het acquisitieproces, ondersteund vanuit analyses op marktdata.

In het verleden heeft Hoedemaker bij ABN Amro Investment Banking gewerkt in New York. Hij was daar betrokken bij M&A en ECM deals. Daarna is hij actief geweest bij een tech startup in de farmaceutische industrie als producent en ontwikkelaar van online dashboards voor de verbetering van efficiënt medicijngebruik.

Hoedemaker studeerde cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam in een master Actuarial Science and Mathematical Finance. Daarnaast heeft hij een Minor Financial Engineering gedaan in New York.

 

Dit is een artikel van Vastgoedjournaal.nl 

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Dan bent u bij DamBorg aan het juiste adres! Wij renoveren panden en investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vraag vrijblijvend een bod aan