Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Update Coronabeleid DamBorg

Ook wij van DamBorg vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom hebben wij onze beleidsvoering aangepast in navolging van de aangescherpte richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Omdat wij de gezondheid van onze medewerkers, relaties en cliënten en hun families vooropstellen, werken vanaf heden alle medewerkers van DamBorg vanuit huis. Echter blijven wij volledig bereikbaar via telefoon en e-mail en werken wij hard om de normale gang van zaken zo goed mogelijk te laten verlopen.

Geplande bezichtigingen gaan alleen nog door wanneer deze noodzakelijk zijn. Dit zullen wij overleggen met de betreffende partijen. Deze worden dan voorzichtig en met gepaste afstand uitgevoerd. Verder volgen we ook alle andere richtlijnen van het RIVM en de overheid omtrent persoonlijk contact. Uiteraard zullen we contact opnemen en de bezichtiging verplaatsen wanneer er ook maar lichte sprake is van ziekteverschijnselen. Andersom vragen wij hetzelfde van u.

Bij DamBorg doen ons uiterste best om alle communicatie zo goed mogelijk te laten verlopen onder huidige omstandigheden. Wij vragen dan ook om uw begrip voor eventuele vertraging in communicatie en berichtgeving van onze kant. Wij wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke periode!

 

Auteur: Sophie de Mare

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Dan bent u bij DamBorg aan het juiste adres! Wij renoveren panden en investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vraag vrijblijvend een bod aan