Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Bart Verhelst start nieuwe private asset management onderneming met partners

Investmentspecialist Bart Verhelst start samen met vastgoedondernemers Bernard Muller en Marc van Elk de onderneming Sun Lane Capital.

Sun Lane Capital richt zich op family offices en institutionele beleggers. Voor hen creëert de organisatie beleggingsproducten die aansluiten bij hun voorwaarden. Dat doet zij door onder andere vastgoed, dat klaar is voor de volgende investeringsfase, te acquireren en te optimaliseren. Vervolgens brengt Sun Lane Capital het vastgoed samen in unieke portefeuilles met een sterke binnenstedelijke focus dat aansluit bij het beleggingsprofiel van deze family offices en institutionele partijen.

Drie partners

In Sun Lane Capital verenigen zich drie partners met allen een flink trackrecord in de sector. Verhelst heeft meer dan twintig jaar ervaring in de Nederlandse vastgoed transactiewereld. Voordat hij Sun Lane Capital oprichtte was hij executive director bij CBRE en gaf hij leiding aan het Capital Markets Team. Hiervoor werkte Verhelst bij Cushman & Wakefield en ABN Amro Investment Banking in het M&A team.

Muller is al lange tijd actief als ontwikkelaar en vastgoedbelegger in Amsterdam en omgeving. Ook richtte hij in 2010 beleggingsorganisatie en projectontwikkelaar Mulvesta op en is hij medeoprichter van investeringsmaatschappij Damborg.

Van Elk heeft een marketingachtergrond en brede ervaring in de vastgoedbranche. Van Elk is eveneens oprichter van Damborg en is hiervoor onder meer actief geweest in de on- en offline verkoop in de IT-branche.

Sun Lane Capital opereert vanaf september dit jaar vanaf de Amsterdamse Zuidas waar zij bouwt aan de totstandkoming van de eerste beleggingsportefeuilles.

 

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Dan bent u bij DamBorg aan het juiste adres! Wij renoveren panden en investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Vraag vrijblijvend een bod aan