Overweegt u uw onroerend goed te verkopen? En bent u benieuwd naar de waarde hiervan? Vraag dan een vrijblijvend bod aan. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

 • 1

  Neem contact met ons op

  Voor een gratis en vrijblijvend bod op uw pand vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met u op. In sommige gevallen zullen we vragen naar aanvullende informatie of, in overleg, een bezichtiging inplannen. Wilt u liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook, bel ons dan op 020-261 57 32.

 • 2

  Maak een afspraak

  Wanneer u hierin geïnteresseerd bent, plannen we een bezichtiging in. Een van onze vastgoedspecialisten komt dan  geheel kosteloos en vrijblijvend uw pand of woning bekijken. Bij interesse sturen wij u een passend en vrijblijvend voorstel.

 • 3

  Ontvang een vrijblijvend voorstel

  Ben u geïnteresseerd in ons voorstel? Dan ontvangt u geheel vrijblijvend een conceptversie van een koopovereenkomst. U heeft dan uitgebreid de tijd om deze te lezen en de verkoop te overwegen. Ook kunnen we in overleg een koopovereenkomst met uitgestelde leverdatum opstellen, zodat u bijvoorbeeld langer de tijd heeft om op zoek te gaan naar een nieuw huis.