Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Duurzaam vastgoed

In de vastgoedwereld groeit de behoefte voor duurzaam bouwen en renoveren. De zorg voor de klimaatverandering en de daarbij horende stijging in de energiekosten zijn daar de reden voor. Bij renovaties van beleggingspanden, woonhuizen en kantoorgebouwen maar ook in de ontwerpfase van nieuwbouwprojecten wordt rekening gehouden met de duurzaamheid van het onroerend goed.
In de meeste gevallen worden de kosten om het onroerend goed duurzaam te maken in een aantal jaar terugverdiend. Naast het feit dat de energiekosten lager zijn, zijn panden met een energielabel in de categorie A tot C beter verhandelbaar. Het is dus bijna altijd rendabel om vastgoed duurzaam te maken.

Duurzaam vastgoed en DamBorg

DamBorg ontwikkelt onroerend goed duurzaam. Al vanaf het beginstadium in ontwikkeling en/of renovatieproces wordt rekening gehouden met de duurzaamheid van het onroerend goed. Duurzaam vastgoed is naast het feit dat het beter is voor het milieu ook couranter op de verhuur- en verkoopmarkt. Vanaf 1 januari 2008 heeft de overheid het verplicht gemaakt dat er een energielabel aanwezig is op een onroerend goed object na een vastgoed transactie.


Heeft u een beleggingspand in de Randstad en wenst u uw beleggingspand te verkopen, dan kunt u hier een geheel vrijblijvend bod bij ons aanvragen.