Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Vastgoedbelegger

Een vastgoedbelegger gezocht? U kunt zonder makelaars- en notariskosten uw pand verkopen. Wij hanteren als belegger een lange beleggingshorizon, binnen een duurzame strategie om een portefeuille op te bouwen die beantwoordt aan de behoeften van de markt.

Onze lange beleggingshorizon en focus op hoogwaardige panden onderscheidt ons van veel andere beleggers. We kopen panden in zowel goede als in slechte staat, waarbij we de karakteristieke elementen zoveel mogelijk behouden. En sterker nog, in een aantal gevallen kunnen we die zelfs heel netjes herstellen.

Lange beleggingshorizon

We hanteren bewust een lange beleggingshorizon, zodat we u een marktconforme prijs kunnen bieden voor het pand dat u wilt verkopen. We zijn vastgoedbelegger voor zowel bedrijven als voor particulieren, omdat we ons richten op bedrijfspanden en op woningen.

Dat doen we vooral in de grote steden, zodat we een duidelijke focus aanbrengen in onze portefeuille. Op die manier zijn we uw specialist voor een veilige, snelle en betrouwbare verkoop aan ervaren specialisten. Onze professionals hebben veel ervaring als makelaar, taxateur en bij grote vastgoedbeleggers, waardoor we goed weten hoe deze markt in elkaar zit en waar de kansen liggen.

Ervaren vastgoedbelegger

We richten ons als vastgoedbelegger op de grote steden in Nederland. We bezitten diverse panden in Amsterdam en Rotterdam, net als in Groningen, Den Haag, Eindhoven en bijvoorbeeld Utrecht.

Vanuit een duidelijke focus en een beleggingsportefeuille gericht op de lange termijn hebben we een duidelijke visie voor ogen. Binnen die visie kunnen we u een marktconforme prijs bieden voor het pand dat u wilt verkopen. Bovendien houden we rekening met de directe woonomgeving en met eventuele huurders.

We gaan standaard duurzaam te werk, zodat u met de verkoop aan ons als vastgoedbelegger een uitstekende keuze maakt. Uiteraard ontvangt u het vermogen zo snel mogelijk na de overdracht.

Zoekt u een vastgoedbelegger of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 020 261 57 32 of vul het online contactformulier in. Wij horen graag van u.