Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Pand verkopen

Uw pand verkopen en benieuwd naar de mogelijkheden? We hanteren een zo eenvoudig mogelijke werkwijze, zodat u in een paar stappen weet wat u voor uw pand kunt ontvangen.

We kopen panden van particulieren en bedrijven, zowel leegstaand als verhuurd. We doen u op basis van uw aanvraag graag een passend voorstel, met een marktconform bod voor het pand. We hanteren een lange beleggingshorizon, waardoor we daar eerlijke bedragen voor kunnen betalen en u kunt rekenen op een mooie opbrengst.

Voor particulieren én bedrijven

We kopen van particulieren en bedrijven, waardoor we ook u daarmee van dienst kunnen zijn. De procedure houden we zo eenvoudig mogelijk, en bovendien voordelig. We berekenen geen makelaarskosten en geen notariskosten, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

In plaats daarvan zorgen we voor een duidelijk bod om uw pand te verkopen. Gaat u daarmee akkoord? We maken het zo snel mogelijk in orde. U ontvangt veilig, snel en betrouwbaar uw geld, zodat wij uw pand kunnen toevoegen aan de reeds brede vastgoedportefeuille die we hebben opgebouwd. We hebben daar veel ervaring mee, waardoor we u bovendien goed kunnen aangeven hoe de procedure zal zijn en hoe we het u graag makkelijk maken.

Snel uw pand verkopen

Wilt u vooral snel uw pand verkopen, zonder dat daar veel publieke aandacht aan hoeft te worden besteed? Wij hanteren stille verkoop, zodat u het pand kunt verkopen zonder dat anderen daarvan op de hoogte hoeven te zijn. Het is wat ons betreft de beste manier om uw privacy te waarborgen. U kunt het pand verkopen en de overwaarde benutten of het geld vrijmaken voor een andere investering, zonder dat anderen daarvan op de hoogte hoeven te worden gebracht.

Uw pand verkopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 020 261 57 32 of vul het online aanvraagformulier in. Wij horen graag van u.