Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Leegstaand pand

Een leegstaand pand verkopen en benieuwd naar onze werkwijze? We zorgen er in een paar heldere stappen voor dat u van ons een duidelijk voorstel ontvangt. Na uw akkoord maken we de verkoop in orde, zonder dat er allerlei administratieve procedures nodig zijn.

Wilt u een leegstaand pand verkopen, bijvoorbeeld om andere investeringen mogelijk te maken? We kopen panden van particulieren en beleggers. Daarvoor bieden we een marktconforme prijs, omdat we een lange beleggingshorizon hanteren. Bovendien hebben we aandacht voor karakteristieke elementen, waardoor u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

Verkopen: ook bij leegstand

Wilt u een leegstaand pand verkopen? Dat is bij ons geen probleem. En sterker nog, we kopen juist veel leegstaande panden om op die manier een interessante vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over meerdere panden, die het voor ons samen interessant maken en die ervoor zorgen dat we u daar een eerlijke prijs voor kunnen betalen.

Staat uw pand al een tijdje leeg en mist u de inkomsten daaruit? Wij kopen het pand graag, zodat u daar de waarde voor ontvangt. Op die manier kunt u daar weer andere investeringen mee doen, terwijl wij bouwen aan onze portefeuille.

Eerlijke prijs voor leegstaand pand

U kunt uw pand verkopen voor een eerlijke prijs, die we baseren op de huidige ontwikkelingen op de markt. We zorgen er daarmee voor dat u een mooi bedrag ontvangt voor een leegstaand pand, waarmee u in ieder geval voorkomt dat het u nog langer geld zal kosten. We kopen van particulieren en bedrijven, waardoor we ook met u graag in gesprek gaan.

Een leegstaand pand verkopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 020 261 57 32 of vul het online aanvraagformulier in. Wij horen graag van u.