Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Aan DamBorg kunt u tevens uw (deels) verhuurde woning verkopen

Wilt u graag uw verhuurde woning verkopen en bent u hiervoor op zoek naar een vastgoedinvesteerder? Aan DamBorg als vastgoedspecialist kunt u tevens uw (deels) verhuurde woning verkopen. Een dergelijk verhuurd pand verkopen kan bijvoorbeeld ook een verhuurd appartement of een verhuurde bedrijfsruimte zijn. Wilt u weten of uw pand in aanmerking komt voor koop en hoeveel dit voor u opbrengt? De specialisten van DamBorg kijken graag mee naar uw huurovereenkomst en voorzien u graag van een vrijblijvend bod op basis van een taxatie. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen via: 0031 (0)20 261 57 32 of een e-mail sturen naar info@damborg.nl.

1
Taxatie

DamBorg geeft u graag zekerheid omtrent uw verhuurde woning verkopen. Met zorg voeren zij daarom een taxatie voor u uit, op grond waarvan u een vrijblijvend bod op uw verhuurde pand ontvangt.

2
Aanbod

Als dit bod u aanspreekt, dan ontvangt u vervolgens een eerste versie van een koopovereenkomst met daarin de voorwaarden die van toepassing zijn op de verkoop verhuurde woning of pand.

3
Koopovereenkomst

Deze koopovereenkomst kan op uw verzoek nog worden herzien nadat u deze heeft doorgenomen en met de specialisten van DamBorg heeft besproken. Damborg zet ter afronding van de koop samen met u een handtekening op de koopovereenkomst, welke is opgesteld door het ‘Buma Algera notariaat’.

Ik wil mijn verhuurde woning verkopen

privacybeleid

Aan DamBorg als vastgoedspecialist kunt u tevens uw (deels) verhuurde woning verkopen.

Aan DamBorg als vastgoedspecialist kunt u tevens uw (deels) verhuurde woning verkopen. Een dergelijk verhuurd pand verkopen kan bijvoorbeeld ook een verhuurd appartement of een verhuurde bedrijfsruimte zijn.

  • Wilt u weten of uw pand in aanmerking komt voor koop en hoeveel dit voor u opbrengt?
  • De specialisten van Damborg kijken graag mee naar uw huurovereenkomst en voorzien u graag van een vrijblijvend bod op basis van een taxatie.
  • Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen via: +31 (0)20 261 57 32 of een e-mail sturen naar info@damborg.nl.

Aan Damborg kunt u tevens uw (deels) verhuurde woning verkopen.

Wilt u een verhuurd pand verkopen zoals een bedrijfsruimte, een verhuurd huis verkopen of een verhuurd appartement verkopen? Dan bent u bij Damborg als vastgoed- en renovatiespecialist aan het juiste adres. Het is mogelijk dat u van mening bent dat uw verhuurde woning verkopen op dit moment nog niet direct mogelijk is, door bijvoorbeeld een geschil met een huurder of op basis van een andere juridische grondslag. In dit geval kijkt Damborg graag met u mee naar uw huurovereenkomst. Op basis daarvan informeert Damborg u graag over de verkoopmogelijkheden. Op uw verhuurde woning verkopen is een huurovereenkomst van toepassing waaruit rechten en plichten voor zowel de huurder als de verhuurder voortvloeien. Een voorbeeld hiervan is het plegen van onderhoud aan panden voor de verhuur.

Damborg kan hier als renovatiespecialist voor zorgen, daarom is uw verhuurde woning verkopen aan Damborg als vastgoedinvesteerder een goede keuze. Bij wederzijds goedvinden kunt u op basis van een ontvangen bod direct een verhuurd huis verkopen aan Damborg. Wilt u uw verhuurde woning verkopen, een verhuurd pand verkopen of een verhuurd appartement verkopen en behoeft u hiervoor nog extra informatie over de rechten en plichten voor u als verhuurder? Dan kunt u nog even een kijkje nemen op Rijksoverheid. Wilt u uw verhuurde woning verkopen en heeft u interesse in een vrijblijvend bod? Dan kunt u hiervoor telefonisch contact opnemen met Damborg via 0031 (0)20 261 57 32 of een e-mail sturen naar info@damborg.nl. Binnen één werkdag ontvangt u bericht.