Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Via stille verkoop verkoopt u uw vastgoed aan investeerder DamBorg

Via het principe van ‘stille verkoop’ verkoopt u uw vastgoed aan vastgoedinvesteerder DamBorg. Als u een specifiek huis uit uw huizenvoorraad, een (deels) verhuurde woning of een ander pand aan vastgoedmakelaar DamBorg wilt verkopen, dan kunt u middels stille verkoop rechtsreeks contact opnemen met Damborg voor een vrijblijvend bod zonder hier openbare publiciteit aan te geven. Uw vastgoed zoals 1. vastgoed met karakter, 2. Hoogwaardige panden in stedelijke gebieden zoals Eindhoven, Den Haag, Groningen, Amsterdam en Rotterdam, 3. beleggingspanden en 4. leegstaande en (deels) verhuurde panden kunt u dus aan vastgoedspecialist DamBorg verkopen via het principe van stille verkoop. In tegenstelling tot de werkwijze van andere makelaars, hoeft u uw pand in het kader van stille verkoop aan Damborg dus niet openbaar in de verkoop te zetten met behulp van een website zoals Funda. DamBorg beschikt over een eigen stille verkoop netwerk van potentiële vastgoedkopers. Heeft u interesse in een vrijblijvend bod van DamBorg op uw te verkopen pand? Dan kunt u uw gegevens achterlaten door middel van invullen van het online aanvraagformulier. Dit kan ook telefonisch op nummer 020 261 57 32 of per e-mail via info@damborg.nl .

Stille verkoop via DamBorg

Stille verkoop van uw woning is de procedure die Damborg voor de verkoop van uw huis of woning hanteert. Dit principe van stille verkoop geldt ook voor de verkoop van uw andere vastgoedobjecten. Waar makelaars er voor kiezen om een huis, een woning of andere panden via de media te tonen aan potentiële kopers zoals de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen dit uitlegt, kiest DamBorg voor de procedure van stille verkoop huis of stille verkoop woning voor het bereiken van de potentiële vastgoedverkopers en vastgoedkopers via het eigen netwerk. Het invullen van deze makelaarsrol door vastgoedspecialist DamBorg levert voor u als potentiële vastgoedverkoper tevens de volgende voordelen op met financieel voordeel bij 1 en 2:

  1. Géén makelaarskosten: DamBorg neemt de makelaars taken tegelijkertijd op zich, op deze manier is er geen extra tussenpersoon nodig. Dit zorgt voor tijdwinst.
  2. Géén notariskosten: DamBorg ziet er eveneens op toe dat de notaris de benodigde werkzaamheden in het verkoopproces vervuld.
  3. Géén ontbindende voorwaarden in de koop: Na het uitbrengen van het bod, gaat de koop met zekerheid door.
  4. Direct zekerheid en meteen uw geld: Er is geen sprake van ‘onder voorbehoud van financiering’, DamBorg beschikt over de financiële middelen voor de koop.
  5. Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken: De gemaakte afspraken worden door DamBorg nagekomen op basis van de koopovereenkomst.
  6. Veel ervaring met de woningmarkt: Deze vastgoed investeerders hebben eerdere functies op de vastgoedmarkt vervuld van taxateur tot vastgoedbelegger en beschikken als team over de benodigde expertise.

Verkopen via het stille verkoop principe van DamBorg betekent kosten besparen

Verkopen via het stille verkoop principe van DamBorg betekent kosten besparen.

  • Géén openbare publiciteit
  • Géén ontbindende voorwaarden
  • Géén notariskosten
  • Géén makelaarscourtage

Neem contact op

Vul het formulier in dan wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Vraag vrijblijvend een bod aan