Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan
Over ons

Ons doel? Een duurzame
 en hoogwaardige woningportefeuille opbouwen, die volledig is afgestemd op de behoefte van de markt.

Bij DamBorg houden we ons bezig met het renoveren van panden en het investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, en Utrecht. We kopen panden en portefeuilles rechtstreeks van particulieren en bedrijven. Hierbij hanteren we een lange beleggingshorizon, waardoor u altijd verzekerd bent van een marktconforme prijs.

Wij vinden het belangrijk om het karakteristieke karakter van een pand te behouden of waar mogelijk te herstellen, met respect voor de directe woonomgeving en eventuele huurders.
Ons doel? Een duurzame en hoogwaardige woningportefeuille opbouwen, die perfect is afgestemd op de behoefte van de markt.

DamBorg is een initiatief van een aantal ervaren en deskundige vastgoedprofessionals. Doordat wij elkaar expertise aanvullen en versterken, hebben we alle benodigde kennis in huis. Bent u benieuwd naar de gezichten achter DamBorg? Hieronder stellen we ons team graag aan u voor.

Tibor van de Sande

Tibor houdt zich bezig met het begeleiden van onze bouwprojecten en het beheer van onze portefeuille. Tibor heeft hiervoor voor verschillende vastgoedbedrijven gewerkt.

Bernard Muller

Bernard Muller

Bernard houdt zich bezig met het structureren, optimaliseren en het uitbreiden van de vastgoedportefeuille. Bernard heeft meer dan 15 jaar ervaring als makelaar, ontwikkelaar en vastgoedbelegger.

Marc van Elk

Marc van Elk

Marc is gespecialiseerd in marketing en communicatie. Zijn bijdrage zorgt ervoor dat de boodschap van DamBorg goed wordt overgebracht. Daarnaast houdt Marc zich bezig met het uitbreiden van de portefeuille.

Amanda Stenfert

Amanda Stenfert

Amanda zorgt als officemanager voor het reilen en zeilen op ons kantoor en is het eerste aanspreekpunt voor relaties. Eerder was ze managementassistent bij een grote vastgoedinvesteringsmaatschappij.

Max Schmidt

Max Schmidt

Max houdt zich bezig met de uitbreiding van de beleggingsportefeuille en het taxeren van nieuwe proposities. Hiervoor was hij actief als taxateur bij Cushman & Wakefield en een binnenstedelijke belegger-ontwikkelaar.

DamBorg bood mij de beste prijs en voorwaarden. Tijdens de onderhandeling had ik steeds contact met Max Schmidt, een van de partners. Hij was heel helder en duidelijk en bood mij direct financiële zekerheid.

Maartje uit Amsterdam

Neem contact op

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén notariskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Vul het formulier in dan wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Vraag vrijblijvend een bod aan