Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Ons doel? Een duurzame
 en hoogwaardige woningportefeuille opbouwen, die volledig is afgestemd op de behoefte van de markt.

Bij DamBorg houden we ons bezig met het renoveren van panden en het investeren in beleggingsobjecten. Dit doen we hoofdzakelijk in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, en Utrecht. We kopen panden en portefeuilles rechtstreeks van particulieren en bedrijven. Hierbij hanteren we een lange beleggingshorizon, waardoor u altijd verzekerd bent van een marktconforme prijs.

Wij vinden het belangrijk om het karakteristieke karakter van een pand te behouden of waar mogelijk te herstellen, met respect voor de directe woonomgeving en eventuele huurders.
Ons doel? Een duurzame en hoogwaardige woningportefeuille opbouwen, die perfect is afgestemd op de behoefte van de markt.

DamBorg is een initiatief van een aantal ervaren en deskundige vastgoedprofessionals. Doordat wij elkaar expertise aanvullen en versterken, hebben we alle benodigde kennis in huis. Bent u benieuwd naar de gezichten achter DamBorg? Hieronder stellen we ons team graag aan u voor.

Bernard Muller

Bernard houdt zich bezig met het structureren, optimaliseren en het uitbreiden van de vastgoedportefeuille. Bernard heeft meer dan 15 jaar ervaring als makelaar, ontwikkelaar en vastgoedbelegger.

Jorinda Kooij

Als binnendienst medewerkster onderhoudt Jorinda het klantcontact en zorgt zij ervoor dat alle processen vlekkeloos verlopen. Hiernaast ondersteunt zij in marketingactiviteiten.

Tibor van de Sande

Tibor houdt zich bezig met het begeleiden van onze bouwprojecten en het beheer van onze portefeuille. Tibor heeft hiervoor voor verschillende vastgoedbedrijven gewerkt.

Marc van Elk

Marc van Elk

Marc is gespecialiseerd in marketing en communicatie. Zijn bijdrage zorgt ervoor dat de boodschap van DamBorg goed wordt overgebracht. Daarnaast houdt Marc zich bezig met het uitbreiden van de portefeuille.

Henk van Leeuwen

Henk is al ruim 30 jaar werkzaam als makelaar en taxateur onroerend goed. Hij is verantwoordelijk voor de aankoop van beleggingen in Rotterdam en omstreken.

Sophie de Mare

Sophie is binnen DamBorg verantwoordelijke voor de marketing, zowel online, als offline.

Gijs Hoedemaker

Gijs houdt zich bezig met het analyseren van marktontwikkelingen en het taxeren van nieuwe proposities. Hij heeft hiervoor gewerkt bij ABN AMRO Corporate Finance.

Florentijn van den Kerkhoff

Florentijn houdt zich bezig met de uitbreiding van de beleggingsportefeuille in Rotterdam. Daarnaast richt hij zich op het uitbreiden en onderhouden van relaties.

DamBorg bood mij de beste prijs en voorwaarden. Tijdens de onderhandeling had ik steeds contact met Max Schmidt, een van de partners. Hij was heel helder en duidelijk en bood mij direct financiële zekerheid.

Maartje uit Amsterdam

Waarom Damborg?

  • Géén makelaarskosten
  • Géén notariskosten
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop
  • Direct zekerheid en meteen uw geld
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken
  • Veel ervaring met de woningmarkt

Wilt u uw pand of woning per direct verkopen?

Vul het formulier in dan wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Vraag vrijblijvend een bod aan