Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Onroerend goed in Rotterdam verkopen?

Vraag vrijblijvend een aanbod aan

Onroerend goed

Onroerend goed laat zich definiëren als de grond én de gebouwen erop. ‘Onroerend’ verwijst daarbij naar het niet verplaatsbare karakter, ‘goed’ naar de materiële staat van het object. Onroerende goederen kunnen van alles betreffen, van een kantoorgebouw tot een loods of een woning. Beleggers investeren in onroerend goed omdat de inkomsten uit de verhuur ze een uitstekend rendement op kan leveren. Ondanks het aantrekkelijke rendement is beleggen in vastgoed niet voor iedereen een geschikte optie. Het brengt namelijk ook tal van uitdagingen met zich mee, zowel op het gebied van financiering als in het beheer. U krijgt daarnaast te maken met onroerende zaakbelasting. Een belasting die wordt geheven door gemeenten. U dient deze belasting te betalen wanneer u op 1 januari eigenaar bent of was van het object. De OZB betaalt u vervolgens voor een heel jaar en wordt niet verlaagd wanneer u halverwege het jaar de onroerende zaak verkoopt.

Onroerend goed kopen in Rotterdam

Door de stijgende populariteit van Rotterdam richten ook steeds meer beleggers hun pijlen op onroerend goed in de stad. Deze interesse is terug te zien in de cijfers. Zo ligt de gemiddelde waardestijging van onroerend goed in Rotterdam hoger dan in veel andere grote steden. Verder is te zien dat het aantal huurwoningen van particulieren verhuurders de afgelopen jaren flink toenam. De groeiende interesse maakt het vinden van een geschikt beleggingspand wel steeds lastiger. Wenst u er toch onroerend goed te verschaffen? Dan kan dit op verschillende manieren. Dit is bijvoorbeeld over te kopen van particulieren en vastgoedbedrijven of te verkrijgen op een veiling. De gemeente Rotterdam verkoopt daarnaast ook vastgoed wanneer de objecten niet binnen de kernportefeuille liggen. Dit betreffen bijvoorbeeld kantoren, bedrijfsruimten, woningen en winkels.

“Wij verkopen regelmatig aan DamBorg.
 Hun sterke financiële positie en snelheid is
 voor ons doorslaggevend.”
Leonie, makelaar in Rotterdam

Vul hier uw gegevens in

privacybeleid

Onroerend goed verkopen?

Heeft u grond en gebouwen in de Rotterdam die u wenst te verkopen? Dan bent u bij DamBorg aan het juiste adres. Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een bod aanvragen.

 

 

  • Géén makelaarskosten.
  • Géén notariskosten.
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop.
  • Direct zekerheid en meteen uw geld.
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken.