Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Zelf huis verkopen

Zelf uw huis verkopen? Met onze begeleiding is dat heel eenvoudig. We kopen panden in de Randstad en in grootstedelijke gebieden, zoals rondom Rotterdam.

U verkoopt uw huis zelf, terwijl wij ervoor zorgen dat u een eerlijk bod ontvangt en kunt rekenen op een vlot proces.

Hoe verkoop ik mijn huis?

U verkoopt uw eigen huis zelf, zodat u zonder zorgen de touwtjes in handen kunt houden. En vindt u het belangrijk dat de karakteristieke elementen van het pand behouden blijven? Wij dragen er zorg voor. Sterker nog, in veel gevallen herstellen we die elementen, uiteraard met respect voor de directe woonomgeving en eventuele huurders.

U kunt zelf uw huis verkopen door ons aan te geven dat u het pand graag verkoopt. Wij taxeren de waarde van het pand en doen u op basis daarvan een eerlijk bod. We hanteren een lange beleggingshorizon, zodat u een goede prijs voor het pand of de woning ontvangt. Vervolgens begeleiden we u graag, zodat u zelf het huis kunt verkopen en u daar geen extra (makelaars)kosten voor hoeft te maken.

Verkoop uw huis zelf: de mogelijkheden

Zelf uw huis verkopen en daarvoor benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt ons uw pand verkopen, zowel in goede, in mindere en zelfs in slechte staat. We kopen verhuurde en leegstaande panden van particulieren en bedrijven, dus we gaan graag met u in gesprek.

Zoekt u een specialist om zelf uw huis te verkopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 020 261 57 32 of vul het online aanvraagformulier in. Wij horen graag van u.