Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Een beleggingsobject in Rotterdam verkopen?

Vraag vrijblijvend een aanbod aan

Toenemende vraag

Rotterdam is in trek en het inwoneraantal groeit er in hoog tempo. Zo neemt de hoeveelheid studenten er toe. Rotterdam trekt verder actief expats aan, een groep die bekend staat om hun toereikende budget. Dit resulteert in een toenemende vraag op de woningmarkt en een groeiend tekort aan huurwoningen in de vrije sector. Zaken die het rendementspotentieel van Rotterdamse beleggingsobjecten doet stijgen. Steeds meer beleggers hebben zich om deze reden op de Maasstad gestort, om er te beleggen in vastgoed. Een ontwikkeling die de vraag bij beleggers opdrijft, is de toenemende gemiddelde huurprijs. Deze lag in Rotterdam altijd achter op grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Den Haag, maar lijkt nu aan een inhaalslag te zijn begonnen. Hierdoor ontstaat ruimte voor een hoger verhuurrendement.

Interesse in Rotterdamse beleggingsobjecten terug te zien

De interesse in Rotterdamse beleggingspanden is reeds terug te zien in de cijfers. Het aantal huurwoningen van particuliere verhuurders nam in vijf jaar tijd met bijna 20 procent toe. Ter vergelijking: het aantal koopwoningen steeg er slechts met 2,6 procent. De gemiddelde waardestijging van vastgoed in Rotterdam ligt daarnaast een stuk hoger dan in Amsterdam en andere grote steden. Op de aantrekkende vastgoedmarkt is het overigens wel steeds lastiger om een geschikt beleggingspand te vinden. Steeds meer beleggers speuren er de markt af op zoek naar aantrekkelijk rendement.

“Wij verkopen regelmatig aan DamBorg.
 Hun sterke financiële positie en snelheid is
 voor ons doorslaggevend.”
Leonie, makelaar in Rotterdam

Vul hier uw gegevens in

privacybeleid

Rotterdams beleggingspand verkopen?

Heeft u momenteel een beleggingsobject in Rotterdam en overweegt u dit te verkopen? Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een bod aanvragen. Wij hanteren een lange beleggingshorizon, waardoor u altijd verzekerd bent van een marktconforme prijs. Daarbij hanteren wij het principe van stille verkoop. De verkoop verschijnt hierdoor niet in de openbare publiciteit en uw privacy gewaarborgd blijft.

  • Géén makelaarskosten.
  • Géén notariskosten.
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop.
  • Direct zekerheid en meteen uw geld.
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken.