Uw huis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod aan

Een beleggingsobject in Amsterdam verkopen?

Vraag vrijblijvend een aanbod aan

Aantrekkelijk rendement

De populariteit van Amsterdamse beleggingsobjecten is deels te wijten aan de aantrekkende economie en lage spaarrentes. Waar vermogen op de bank amper groeit, is met de verhuur van een Amsterdams pand een aantrekkelijk rendement te behalen. Dit komt onder andere door de krapte die aanwezig is op de woningmarkt van de hoofdstad. Legio woningzoekenden, studenten en expats zijn er op zoek naar woonruimte. Deze grote vraag resulteert in interessante verhuurmogelijkheden voor beleggingspanden. De kans op leegstand is daarnaast klein.

Een Amsterdams beleggingsobject kopen?

De drempel om als belegger in te stappen op de Amsterdamse vastgoedmarkt wordt ondertussen wel steeds hoger. De extreme situatie op de woningmarkt en grote interesse maken vastgoed schaars. Dit leidt tot ongekend hoge prijzen per vierkante meter. Dit is overigens niet alleen van toepassing op panden in het centrum van Amsterdam. Ook de omringende stadsdelen zitten in de lift. Een pand bemachtigen in gebieden zoals Amsterdam Noord of de Amsterdamse Indische buurt wordt hierdoor ook steeds moeilijker. De grote interesse drijft de vraagprijs daarnaast flink op. En een hogere initiële investering maakt het lastiger om een gunstig rendement te behalen in de toekomst.

“DamBorg bood mij de beste prijs en voorwaarden. Tijdens de onderhandeling had ik steeds contact met Max Schmidt, een van de partners. Hij was heel helder en duidelijk en bood mij direct financiële zekerheid.”
Maartje uit Amsterdam

Vul hier uw gegevens in

privacybeleid

Amsterdams beleggingspand verkopen?

Heeft u momenteel een beleggingsobject in Amsterdam en overweegt u dit te verkopen? Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een bod aanvragen. Wij hanteren een lange beleggingshorizon, waardoor u altijd verzekerd bent van een marktconforme prijs. Daarbij hanteren wij het principe van stille verkoop. De verkoop verschijnt hierdoor niet in de openbare publiciteit en uw privacy gewaarborgd blijft.

  • Géén makelaarskosten.
  • Géén notariskosten.
  • Géén ontbindende voorwaarden in de koop.
  • Direct zekerheid en meteen uw geld.
  • Een veilige, snelle en betrouwbare manier van werken.